Hamburger

Bây giờ mình có thể tự làm bánh Hamburger ở nhà rồi, công thức làm vỏ bánh nè:
NGUYÊN LIỆU VỎ BÁNH:

• Bột mì 11: 500g
• Men nâu: 12g
• Muối: 12g
• Đường: 60g
• Trứng gà: 2 quả
• Bơ: 75g
• Nước đá lạnh: 180g
• Mè trắng: 50g
• Phụ gia: 7g
Tạo hố bột mì cho men, đường, phụ gia, bơ , muối, nhồi trộn và đập bột, cho bột nghỉ 5 phút
Chia mỗi cục 60g, tạo hình se tròn (khum lòng bàn tay cho cục bột lăn qua lăn lại giữa các ngón tay khum trên lòng bàn tay)
Cho lên khay ủ 45 phút nở gấp đôi
Khi bánh nở thoa trứng rắc mè, trước khi nướng dùng bình xịt nước xịt lên mặt bánh để nướng không bị nứt
Nướng 175 độ thời gian 20 phút

2 thoughts on “Hamburger

  1. Hehe…….nếu không nhầm thì đây là em humburger made at the first time. Looks nice but …..not soft to eat after 24 hour……kaka

  2. Yes, that’s my big problem. There are a few things that can go wrong when I knead the dough. It is not smooth as needed. Kneading is a necessary step to ensure that bread dough rises properly. I should watch the video clip for learning how the experts knead dough to ensure the perfect baked goods

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s